Krem dyniowo-żurawinowy z kremem klonowym
Budyń dyniowo-żurawinowy z kremem klonowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz białko jaja, cukier, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Kubki Z Kremem Klonowym I Dyniowym, Klonowy Krem Dyniowy-Przeciw Wszelkim Ziarnom, oraz Krem dyniowy Profiteroles z karmelem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników. Wymieszać trzepaczką. Stopniowo mieszaj mleko, syrop klonowy i wanilię.
Dodać kostki chleba i żurawinę; mieszać, aż chleb będzie dobrze pokryty.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 40 do 45 minut lub do momentu ustawienia kremu. Cool 5 minut na stojaku drucianym.
Podawać na ciepło z kremem klonowym.