KRAFT Easy Fall Ratatouille
KRAFT Easy Fall Ratatouille to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 66 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Mieszanka sos vinaigrette sun pomidor, zmniejszenie tłuszczu polewa, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowe Kraft Easy Mac, Łatwy Wielkanocny Posiłek: Serowy Zapiekanka Z Indyka Z Klopsikami Przy Użyciu Kraft Fresh Take, oraz Easy Ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Gotować i wymieszać pierwsze 5 składników na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne i lekko rumiane.
Dodaj pomidory; gotuj 15 min., mieszając od czasu do czasu. Łyżka do zapiekanki; wierzch z tartą polewą i mozzarellą.
Piec 15 min. lub do czasu stopienia mozzarelli i podgrzania mieszanki warzywnej.