Krabowe Krakersy

Krabowe Krakersy
Krabowe krakersy wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka butelkowanego soku z cytryny, pudełko smakoszy krakersy pszenicy, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Chesapeake Crab Crackers, Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe, oraz Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn