Krabowe ciasta z owocami morza to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 20g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, krewetki, chutney mandarynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić jajko, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kraba, krewetki, rockfish, bułka tarta, zielona cebula, papryka, bulion, i musztarda. Delikatnie kształt mieszaniny na 8 równe paszteciki o 3 cale szerokości i 3/4 cala grubości; ustawić nieco od siebie na arkuszu papieru woskowanego lub folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Rockfish
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Wlać 1/2 łyżki oleju do patelni nieprzywierającej o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać połowę ciastek krabowych i gotować, obracając raz, aż ciasta są rumiane po obu stronach i owoce morza w środku najgrubszej części jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne wyglądające (wyciąć do testu), 6 do 8 minut w sumie. Gdy ciasta są gotowane, przełożyć na talerz żaroodporny i ogrzać w piekarniku 200.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Krab
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać pozostałe 1/2 łyżki oleju do patelni i gotować pozostałe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Podawać ciasta krabowe z chutney mandarynki i sól i pieprz, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Krab
6
Jak gotować kraba
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
7
Przechowywać żywe kraby luźno przykryte w lodówce do 12 godzin. Chwyć kraby ostrożnie od tyłu, między nogami, i umieścić w patelni, aby upewnić się, że pasują, z 3 do 4 cali prześwitu poniżej obręczy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Usuń kraby i napełnij patelnię wystarczającą ilością wody, aby pokryć kraby o 2 do 3 cali. Przykryć patelnię i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Po kolei, chwyć kraby, jak opisano powyżej i zanurz je głową we wrzącej wodzie; jeśli masz za dużo wody, wyrzuć nadmiar wody i wyrzuć. Zakryj patelnię i zacznij wyczucie czasu. Gdy woda wznawia wrzenia, zmniejszyć ogień do gotować. Gotować 1 1/2 - do 2 1/2-Funt kraby 15 minut, 3-Funt kraby około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Smażone Krewetki, Obrane
10
Odcedzić kraby; aby móc szybko poradzić sobie, spłucz krótko zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Jak czyścić, pękać i łuszczyć kraba
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
12
Zdjąć i wyrzucić trójkątną klapkę od strony brzucha.
13
Obróć stronę brzucha kraba w dół; pociągnij od tyłu, podnieś tylną skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
14
Spuścić i wyrzucić płyn z muszli. W razie potrzeby, miarka miękkie, złote masło krabowe i biały tłuszcz krabowy z muszli do małej miseczki do jedzenia przez łyżkę z krabem lub wymieszać w sosie zanurzeniowym. Jeśli używasz tylnej powłoki do dekoracji, odłam kostną część (usta) z przedniego końca powłoki i wyrzuć. Dobrze spłukać skorupę i osuszyć.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Na części ciała zdjąć i wyrzucić czerwonawą membranę, która pokrywa środek (jeśli nie zeszła z tyłu) i wszelkie luźne kawałki. Wyjmij Pozostałe złote masło i dodaj do miski. Ściągnąć i wyrzucić długie, gąbczaste skrzela z boków ciała. Dobrze spłucz ciało zimną wodą.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Skręć nogi i pazury od ciała. Za pomocą dziadka do orzechów lub młotka do drewna złamać skorupę każdej części nogi i pazura. Nożem pokrój ciało na ćwiartki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
17
Rozbij nogi i pazury; używając palców, małego widelca, kilofa lub czubka nogi kraba, usuń mięso. Wyciągnij sekcje ciała od siebie i wykop kieszenie mięsa. Odrzuć pociski. Jeden ugotowany, oczyszczony 1 3/4 - do 2-funtowy Krab (z tylną skorupą) daje 7 1/2 do 8 uncji (1 1/3 do 1 1/2 szklanki) mięsa; cięższe kraby nie zawsze mają więcej mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Krab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.