Krab rybacki Capt ' n Bobino

Krab rybacki Capt ' n Bobino
Krab w stylu rybaka Capt ' n Bobino jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 19g białka, oraz 35 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, pietruszka, kraby dungeness i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z ostryg kapitana Phila, Azjatyckie Ciastka Krabowe, oraz Krab Pieczony W Stylu Cioppino.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Opłukać kraby i ryby i osuszyć; pokroić rybę na 1-do 1 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Dodać masło i oliwę z oliwek na 12-calowej patelni (o bokach co najmniej 2 1/2 cala. wysoki) lub 14-calowy wok na średnim ogniu; gdy masło jest stopione, dodać czosnek i mieszać tylko do pachnące, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodaj rybę i od czasu do czasu obracać kawałki, aż zaczną brązowieć, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Wlać sherry i sok z cytryny; delikatnie dodać kraby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6
Posypać natką pietruszki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kraby są gorące i ryby są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w centrum (wyciąć do testu), 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
7
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
W międzyczasie, dodać angel hair makaron do wrzącej wody; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo miękkie do gryzienia, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angel Hair PastaAngel Hair Pasta
WodaWoda
9
Dobrze odcedzić makaron i rozprowadzić na dnie szerokiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Polać makaron mieszaniną krabów i udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
MakaronyMakarony
KrabKrab
11
Podawać z plasterkami bagietki, aby skropić SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn