Krab Nadziewane Portobellos i cytrusowo-musztardowe Zielenie
Krab Nadziewane Portobellos i cytrusowo-musztardowe Zielenie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, seler z serca łodygi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Musztarda MIODOWA ubrana w zielenie z jabłkiem i gruszką, Portobellos Nadziewane Krabami, oraz Portobellos Nadziewane Krabami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Do małego naczynia wlać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Za pomocą pędzla do ciast pokrywamy grzybki olejem. Grill 10 minut, do miękkości i doprawić mieszanką przypraw do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
6 Pierników, Drobno Pokruszonych
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W międzyczasie rozgrzej średnią patelnię na średnim i średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni-w lewo od szczotkowania czapki grzybowe - na patelni i połączyć z 2 łyżki masła. Roztopić masło na olej i dodać liść laurowy i posiekane warzywa, doprawić solą i pieprzem i gotować przyprawy kraba lub, przyprawy drobiu i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Przyprawa Do Gotowania Krabów
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do warzyw dodaj ostry sos. Przeprowadź palce przez kraba, aby upewnić się, że nie ma kawałków skorupy w mięsie. Mięso krabowe rozbijamy opuszkami palców i mieszamy z warzywami. Chleb tostowy maślany z pozostałą 1 łyżką masła pokrojonego w kostkę.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.