Krab Nadziewane Portobellos

Krab Nadziewane Portobellos
Krab Nadziewane Portobellos jest gluten free, primal i pescatarian przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, Jumbo lump crabmeat, różową sól himalajską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobellos Nadziewane Krabami, Ciasto Krabowe-Nadziewane Portobellos, oraz Krab Nadziewane Portobellos i cytrusowo - musztardowe Dressed Greens podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj 2 łyżki oleju kokosowego. Po podgrzaniu dodać łodygi portobello i pokrojone szalotki i smażyć do miękkości, około 2 minut. Składamy mięso krabowe, przyprawę kreolską, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Nasadki grzybowe posmarować ostatnią łyżką oleju kokosowego. Nadziewamy kapsle nadzieniem krabowym i wkładamy do piekarnika, aby pieczono przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Grzyby wyjąć z piekarnika i ułożyć parmezanem. Włóż z powrotem do piekarnika i kontynuuj pieczenie,aż ser się stopi, kolejne 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika i pokroić zgodnie z życzeniem do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować wina Woodstock Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay otwiera się przyjemną eklektyczną mieszanką bogatych aromatów gruszek, minerałów i papai, a następnie świeżych smaków azjatyckiego jabłka gruszkowego, cytrusów i owoców tropikalnych z doskonałym kwasem na finiszu. Jak mawiał Mark: "słońce w butelce."
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn