Krab Na Grzance Z Majonezem Kaparowo-Pietruszkowym
Krab na grzance z Kaparem i majonezem Pietruszkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 567 kalorii, 25g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, chleb na zakwasie, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Hamburgery z łososiem z kaparowym majonezem, Jewshi with Caper Mayo-Żydowskie Sushi, oraz Śródziemnomorskie burgery Wegetariańskie z cytrynowym kaparowym majonezem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.