Krab Koło Podbiegunowe Crostini
Krab koło podbiegunowe crostini wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 29g białka, oraz 14g tłuszczu. Doskonale sprawdza się jako przystawka śródziemnomorska. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, Skórka z limonki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Gorący Dip krabowy z Crostini, Hot Crab Crostini, oraz Krab Z Awokado Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz Ogolony koper włoski, cebulę, cukier i marmoladę i gotuj przez 10 minut na średnim ogniu. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Połącz cebulę, skórkę z limonki i sok, musztardę i majonez w misce, a następnie złóż mięso krabowe do mieszaniny, aby było po prostu połączone, a Krab nie został złamany ani zmiażdżony. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Ułóż chleb na blasze do pieczenia. Korzystanie melon baller, lub mała miarka, łyżka mieszanki owoców morza na chleb i piec krótko w piekarniku, aż owoce morza kulki są lekko rumiane.
Dekoruj kraba marmoladą i pietruszką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.