Krab i przegrzebek Seviche koktajle
Need a bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański napój? Krab i przegrzebek Seviche koktajle może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 16G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pieczone chipsy tortilla, jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebek Seviche, Przegrzebek Seviche Z Daikonem, oraz Przegrzebek - Papaja Seviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Sok z Clamato umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 12 protokół). Chill zmniejszony sok.
Dodaj sok Clamato, pomidor, jalapeo, i kolendry do przegrzebka mieszaniny. Złóż awokado i mięso krabowe.
Dekoruj gałązkami kolendry i limonką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Canyon Road Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Canyon Road Chardonnay
Podniebienie jest intensywne, okrągłe i miękkie, z aromatami melona i owoców tropikalnych.