Krab Benedykt na ciastkach cytrynowo-Szczypiorkowych

Krab Benedykt na ciastkach cytrynowo-Szczypiorkowych
Need a pescatarian Morn meal? Crab Benedict na ciastkach cytrynowo-szczypiorkowym może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 443 kalorie, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, żółtka, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbatniki Cytrynowo-Szczypiorowe, Herbatniki Ze Szczypiorkiem I Cytryną, oraz Crab Benedict dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce, aby napowietrzyć i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać kawałki masła i wrzucić do po prostu płaszcz je w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Umieść miskę w zamrażalniku na 10 minut.Używając blendera do ciast lub 2 noży i pracując szybko, aby nie zmiękczyć masła, pokrój masło na suche składniki, aż będzie w kawałkach wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Skropić mlekiem, dodać szczypiorek i skórkę z cytryny i mieszać drewnianą łyżką, aż do uzyskania wilgotnego, kudłatego ciasta.Ciasto wkleić na dysk i podzielić na 6 równych porcji (po około 1/2 szklanki). Pat każdą porcję do 2-1 / 2-calowy szeroki dysk i umieścić je na przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy je około 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SzczypiorekSzczypiorek
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Piec, aż ciastka wzrosną i są złotobrązowe na górze, o 15 do 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć do stelaża z drutu, aby ostygł, a następnie zrobić sos hollandaise i kłusować jajka.W przypadku sosu holenderskiego: napełnij duży rondel na ćwierć drogi wodą i doprowadzaj do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia i odstawić.
9
Umieścić żółtka i sok z cytryny w blenderze i miksować na średniej prędkości, aż mieszanina rozjaśni się w Kolorze, około 30 sekund.Zmniejsz prędkość blendera do niskiej, zdejmij małą nasadkę z pokrywki (pokrywkę wlewu) i powoli wlej całe roztopione masło. Wyłączyć blender, dodać odmierzoną sól i pieprz, i pulsować do combine.To utrzymuj ciepły sos hollandaise, umieść dzban blendera bezpośrednio w zarezerwowanej gorącej wodzie podczas kłusowania jaj.W przypadku jaj w koszulce: doprowadzić odmierzoną wodę do gotowanego na wolnym ogniu w średnim garnku na dużym ogniu (woda powinna mieć co najmniej 2 cale głębokości). Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać wodę na wolnym ogniu. Wymieszać z octem.Rozbij 1 jajko na małą filiżankę lub ramekin. Delikatnie wsuń jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 5 jajkami, upewniając się, że równomiernie umieszczają je w wodzie. Gotować, aż białka są tylko zestaw, o 3 protokół. Wyjmij jaja z wody łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Sól I PieprzSól I Pieprz
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
OcetOcet
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
GarnekGarnek
1
Każde schłodzone ciastko przeciąć na pół i ułożyć dolne połówki na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
2
Umieść mięso Krab na średniej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzeje, o 6 do 8 protokół. Podziel kraba między dolne połówki biszkoptów.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z ciepłej wody. Usuń nadmiar wody ze spodniej strony łyżki ręcznikiem papierowym lub ręcznikiem kuchennym i wsuń jajka na kraba. Dodać jajka z żądaną ilością sosu holenderskiego (możesz mieć trochę pozostałej do podania na boku). Topy biszkoptowe podpieramy po bokach, posypujemy szczypiorkiem i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
KrabKrab
HerbatnikiHerbatniki
SzczypiorekSzczypiorek
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn