Krab Alfredo
Need a pescatariańskie danie główne? Krab Alfredo może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 29g białka, oraz 38 g tłuszczu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, serek, fettucine, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Krab Alfredo, Krab Alfredo, oraz Red Lobster Crab Alfredo.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Utrzymuj ciepło i przykryj.
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mielony czosnek i gotować, aż czosnek uwalnia swój aromat, o 2 protokół, uważając, aby nie pozwolić czosnek brązowy. Wymieszać z mąką, sól, pieprz, i pieprz cayenne. Zmniejszyć ogień i gotować, stale mieszając przez około 2 minuty.
Dodać pół na pół i mieszać na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Do sosu dodać serek śmietankowy i parmezan i mieszać, aż sery się stopią i mieszanina będzie gładka.
Wymieszać w krabmeat i kontynuować gotowanie, aż krabmeat jest ogrzewany przez, o 3 protokół.
Podzielić fettucine między 2 talerze lub miski i top z sosem krabowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.