Kozi ser z Chipotle i pieczoną czerwoną papryką
Kozi ser z Chipotle i pieczoną czerwoną papryką to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś dziennik kozi ser, ząbek czosnku, pieczone paski pieprzu ze słoika i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Z Pieczonego Czerwonego Pieprzu Z Kozim Serem, Kozi ser, pieczona czerwona papryka i oliwkowy ser Mac N Kalamatan, oraz Pieczona Czerwona Papryka I Kozi Ser Bruschetta.
Instrukcje
Grzać nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, często mieszając, o 2 protokół. Super.
Kłodę z koziego sera ułożyć na półmisku. Okładka z arkuszem folii. Naciśnij na duży prostokąt około 8 na 3 cale.
Posypać kminkiem, solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wymieszaj pieczoną czerwoną paprykę, oliwę z oliwek, ostry sos, czosnek i posiekaną kolendrę w małej misce. Łyżka polewa kozim serem. Top z pestkami dyni.
Podawać z pieczonymi plastrami bagietki lub krakersami.
W porcji: 308 kalorii, 22 g tłuszczu, 1 g błonnika