Kozi ser i suflet ze świeżych ziół
Kozi ser i świeży suflet ziołowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, estragon, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kozi ser i suflet ze świeżych ziół, Suflet Z Sera Koziego Chavrie Fresh, oraz Omlet z koziego sera i świeżych ziół dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 2-quart suflet danie.
Dodać parmezan i obrócić, aby równomiernie pokryć dno i stronę naczynia. Wyciągnij nadmiar.
W średnim rondlu roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Ubijamy mąkę, aż powstanie gładka pasta.
Ubij w 1 szklance mleka, aż będzie gładka, następnie ubijaj w pozostałym 1 szklance mleka i dodaj liść laurowy. Doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż bardzo gruby, o 10 protokół.
Zeskrobać do dużej miski. Wymieszać z kozim serem i doprawić solą i pieprzem, następnie ubić żółtka. Przykryć i ostudzić, a następnie wymieszać zioła.
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż będą twarde, ale nie wyschną. Jedną trzecią ubitych białek ułożyć w sosie serowym. Wchodzisz w pozostałych białych, pozostawiając kilka białych smug.
Zeskrobać mieszaninę sufl do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w środku piekarnika przez 45 minut, lub aż rumiane, nadmuchane i jeszcze lekko jiggly w środku.
Zrób z wyprzedzeniem: bazę Suflera można przygotować w Kroku 2, bez dodawania ziół i przechowywać w lodówce przez noc. Doprowadzić bazę Suflera do temperatury pokojowej i wymieszać z ziołami przed złożeniem w ubitych białek.