Kozi ser Crostini z krwawą pomarańczą i marmoladą z czarnego pieprzu

Kozi ser Crostini z krwawą pomarańczą i czarnym pieprzem Marmolada wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 170 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, miodu, koziego sera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kozi Ser Crostini Z Krwawą Pomarańczą I Marmoladą Z Czarnego Pieprzu, Kozi Ser Crostini Z Krwawą Pomarańczą I Marmoladą Z Czarnego Pieprzu, oraz Kozi ser Crostini z marmoladą z pomarańczy i czarnego pieprzu.
Instrukcje
W małej miseczce umieścić kozi ser. Drobno zetrzeć 1 łyżeczkę skórki z 1 krwistej pomarańczy; skórkę wymieszać z serem.
Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę (tylko część pomarańczową) w paski z pozostałych 3 pomarańczy.
Pokroić skórkę na 1/8-do 1/4-calowe kawałki i umieścić w średnim rondlu. Za pomocą małego ostrego noża wyciąć biały rdzeń ze wszystkich 4 pomarańczy. Pracując nad inną małą miseczką, aby złapać soki, przeciąć między pomarańczowymi membranami, aby uwolnić segmenty. Wyciśnij pozostały sok z membran do miski. Błonę należy wyrzucić. Grubo posiekać segmenty pomarańczy i dodać do rondla wraz z dowolnymi sokami.
Dodaj soki z miski do rondla. Wymieszaj miód i 1/4 łyżeczki grubo zmielonego czarnego pieprzu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować odkryte, aż gruby i zredukowany do 1/2 szklanki, często mieszając, o 10 protokół. Super. Doprawić bardziej zmielonym czarnym pieprzem do smaku i w razie potrzeby świeżym sokiem z cytryny. Zrób z wyprzedzeniem: ser i marmoladę można przygotować 1 dzień wcześniej; przykryć osobno i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed montażem crostini. Top tosty bagietki plastry z kozim serem, następnie Marmolada.
Crostini umieścić na półmisku i podawać.
Aby łatwo wyciąć krwawą pomarańczę, umieść obrane owoce w zamrażarce na kilka minut, aż lekko ujędrnią.