Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Smażone kotlety z kurczaka ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, zieloną cebulę ; białe części, kotlety z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata, Pieczona Czerwona Cebula Z Granatem, Pomarańczą I Natką Pietruszki Gremolata, oraz Wiosenne Kotlety Jagnięce Z Sałatką Ziemniaczaną, Pean I Estragonem.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce; przykryć gremolata i odstawić.
Ciepło heavylarge patelni na średnim ogniu.
Dodajaffron i mieszaj, aż lekko ciemniejszy, około 30 sekund.
Przenieść do innego małegowl; ostudzić i pokruszyć szafran. DO przodu: Gremolata i szafran mogą być wykonane 2 godzinahead.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Kurczaka posypać lekko grubym sosem i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżkę olejurozmaicona duża patelnia na średnim ogniu.Pracując partiami i dodając więcej oleju, gotuj kurczaka, aż lekko przyrumieni i tylko gotowane przez, O 2 minutachspers stronie. Ułóż kurczaka na półmisku; tentz folią.
Dodaj 1 łyżkę oleju i masła do tego sameskillet.
Dodaj białe i zielone części onionsand sauté, aż zacznie mięknąć, około 4 minut.
Posypać warzywa szafranowe.
Posypać grubą solą i pieprzem i smażyć 1 minutę.
Dodawać, zmniejszać ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, a bulion zmniejszy się i zagęści do glazury, około 5 minut. Wymieszać z crème fraîche andgremolata. Doprawić solą i pieprzem.Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa toplatter, układając wokół kurczaka.
Drizzlesauce nad kurczakiem i podawać.