Kotlety z indyka w sosie cytrynowo-kaparowym

Kotlety z indyka w sosie cytrynowo-kaparowym
Kotlety z indyka z sosem cytrynowo-kaparowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszka z płaskim liściem, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety z indyka z Prosciutto i sosem kaparowym, Kotlety Cielęce Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Kotlety z indyka w sosie cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę, sól i pieprz; dredge indyka w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Roztopić 2 Łyżki. masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać indyka, i gotować, w partiach, 1 1/2 protokół z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przełożyć do naczynia i ogrzać.
4
Dodaj białe wino, sok z cytryny i pozostałą 1 łyżkę. masło do patelni, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Gotować 2 minuty lub tylko do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać z czosnkiem, pietruszką i kaparami; łyżką na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Dekorować, w razie potrzeby.
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn