Kotlety Z Indyka Orzechowego
Orzechowe kotlety z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 464 kalorie, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, dekoracji: pietruszka, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety Z Indyka, Kotlety z indyka z sosem z patelni, oraz Kotlety Z Indyka Pernod dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetworzyć bułkę tartą i orzechy pekan w robocie kuchennym lub blenderze 10 do 15 sekund lub do drobno zmielonego.
Posypać 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz na kotletach.
Mąkę i pozostałą sól i pieprz połączyć w płytkim naczyniu lub talerzu ciasto. Kotlety z indyka pogłębiać w mieszaninie mąki; zanurzyć w jajach i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Smażone kotlety w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i podawać natychmiast.
Dekorować, w razie potrzeby.