Kotlety wieprzowe zapiekane z salsą Nektarynkową
Przepis kotlety wieprzowe smażone na patelni z Nektarynką Salsan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz konfitury morelowe, mielony kminek, kotlety schabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Salsą Nektarynkową, Polędwiczki wieprzowe z salsą z awokado Nektarynką, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Porzeczkową.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników; przetrzyj mieszaninę po obu stronach wieprzowiny.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i smażyć 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać salsę i konfitury na patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę. Wymieszać w plastry nektaryny, kolendra, i oregano, i gotować mieszaninę 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.
Podawać salsę z wieprzowiną.