Kotlety Wieprzowe Z Przyprawami Cajun
Cajun przyprawione kotlety wieprzowe jest bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów jedzenia Cajun. 357 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga pieprzu cayenne, oliwy z oliwek, mielonego kminku i mielonego pieprzu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Wieprzowe Z Przyprawami Cajun, Pukanie i kotlety: Knockwurst z przyprawioną kapustą i wędzonymi kotletami Schabowymi z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety Wieprzowe Cajun.
Instrukcje
Na talerzu wymieszaj paprykę, kminek, czarny pieprz, pieprz cayenne, szałwię i sól czosnkową. Obficie posmaruj każdy kotlet schabowy mieszanką przypraw.
Rozgrzej oliwę z oliwek i kilka pompek nieprzywierającego sprayu o smaku masła na dużej patelni na dużym ogniu.
Umieść kotlety schabowe na patelni, zmniejszając ogień do średniego. Gotuj, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, 8 do 10 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem włożony do środka powinien odczytywać 145 Stopni F (63 stopnie C).
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Możesz spróbować Faire La Fete Cremant de Limoux. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir