Kotlety wieprzowe z polewą musztardową klonową

Kotlety wieprzowe z polewą musztardową klonową to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka schabowych kotletów, masło, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Grillowane kotlety wieprzowe z polewą morelowo-musztardową, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z polewą miodowo-musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Kotlety schabowe posypać równomiernie solą i pieprzem; dodać wieprzowinę na patelnię. Gotować 4 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (przez tymianek) na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać śmietanę i zmniejszyć ogień do średniej. Powrót wieprzowiny na patelnię; dusić 3 minuty lub aż wieprzowina jest gotowy, obracając raz.