Kotlety wieprzowe wędzone z grilla z sałatką mieszaną jicama

Przepis BBQ wędzone kotlety wieprzowe z jicama mieszane sałatka może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Mieszanka jicama, papryka chipotle w sosie adobo, kapusta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grill w stylu Memphis: kanapka z wędzoną wieprzowiną w połączeniu z niezagospodarowanym Cabernet Sauvignon, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Panierowane smażone kotlety schabowe z mieszaną zielenią.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać majonez, 1 łyżka. papryka i sok z limonki; odstawić.
Pozostałą paprykę wymieszać z sosem barbecue.
Kotlety z połową mieszanki sosu barbecue. Kotlety grillowe z kapustą 4 min. lub do ogrzania (160F), obracając kotlety i szczotkując pozostałą mieszanką sosu barbecue po 2 min.
Zdjąć kotlety z grilla; obrócić kapustę. Dalej grillować kapustę 4 min.
Kapustę rozdrobnić lub cienko pokroić; umieścić w dużej misce.
Dodaj jicama, marchew i mieszaninę majonezu; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.