Kotlety Wieprzowe Wolno Gotowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj powoli gotowanych kotletów wieprzowych. Ten przepis zawiera 6 porcji z 468 kalorii, 49g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 36% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, olej canolan, kotlety z schabu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 79%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Wolno Gotowane Kotlety Wieprzowe, Kotlety Wieprzowe Z Wiśni, oraz Slow Gotowane Brzoskwiniowe Grillowane Kotlety Wieprzowe podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w 5-lub 6-qt. powolna kuchenka pokryta sprayem do gotowania. W dużej patelni nonstick, brązowy kotlety wieprzowe w oleju w partiach.
Ułożyć kotlety na ziemniakach.
Podsmażyć cebulę w ociekaniu do miękkości; umieścić na kotletach. Masło roztopić na patelni.
Mąkę, sól, pieprz i bulion połączyć do uzyskania gładkości. Wymieszać na patelni.
Dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Polać sosem cebulę. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8-10 godzin lub do miękkości wieprzowiny. Odtłuścić tłuszcz i zagęścić soki do gotowania w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Tudor Win tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutami coli i pieczenia chleba.