Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-wiśniowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kotlety wieprzowe z sosem imbirowo-wiśniowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, przyprawiony ocet ryżowy, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-wiśniowym, Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem; dodaj do patelni. Gotować 4 minuty z każdej strony; wyjąć wieprzowinę z patelni.
Połącz przetwory i pozostałe składniki w małej misce.
Dodaj mieszaninę konserw do patelni; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.