Kotlety Wieprzowe Pomidorowe I
Kotlety wieprzowe pomidorowe i może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, kotlety wieprzowe, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pikantne Pomidorowe Kotlety Wieprzowe, Kotlety Schabowe Pomidorowe, oraz Kotlety wieprzowe z kapustą i pomidorem.
Instrukcje
Rozgrzać tyle oleju, aby pokryć dno dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe posmarować mąką, dodać do patelni i dobrze brązowo z obu stron.
Zdjąć kotlety i odstawić na bok.
Dodać cebulę i paprykę i gotować i mieszać przez 5 protokół, lub aż prawie miękkie. Powrót kotlety wieprzowe na patelni i wlać sos pomidorowy. Pozwól sosowi zacząć bulgotać, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dusić 30 minut i doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.