Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
Kotlety wieprzowe w panierce kolumbijskiej (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 496 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn), Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój schab na 6 kawałków i umieść je między arkuszami pergaminu, a następnie Funt je, aż każdy kawałek ma około ¼ " grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Umieść kotlety w dużej plastikowej torbie i dodaj cebulę, szalotki, czosnek i kminek w proszku, obracając worek, aby upewnić się, że mięso jest pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Marynować wieprzowinę przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
W naczyniu umieścić mąkę i sazon Goya i mix.In drugie danie beat the eggs.In trzecie danie umieścić bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.Po jednym zalać wieprzowinę mieszaniną mąki, zanurzyć w jajkach i obłożyć bułką tartą. Upewnij się, że są w porządku coated.In duża patelnia nieprzywierająca, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu, umieścić 2 kotlety na raz i smażyć około 3 minut na stronę lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.Wyczyść patelnię ręcznikami papierowymi między partiami i kontynuuj gotowanie wieprzowiny w taki sam sposób, jak w przypadku pierwszej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn