Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
Kotlety wieprzowe w panierce kolumbijskiej (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 496 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 205 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn), Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój schab na 6 kawałków i umieść je między arkuszami pergaminu, a następnie Funt je, aż każdy kawałek ma około ¼ " grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Umieść kotlety w dużej plastikowej torbie i dodaj cebulę, szalotki, czosnek i kminek w proszku, obracając worek, aby upewnić się, że mięso jest pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Marynować wieprzowinę przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
W naczyniu umieścić mąkę i sazon Goya i mix.In drugie danie beat the eggs.In trzecie danie umieścić bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.Po jednym zalać wieprzowinę mieszaniną mąki, zanurzyć w jajkach i obłożyć bułką tartą. Upewnij się, że są w porządku coated.In duża patelnia nieprzywierająca, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu, umieścić 2 kotlety na raz i smażyć około 3 minut na stronę lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.Wyczyść patelnię ręcznikami papierowymi między partiami i kontynuuj gotowanie wieprzowiny w taki sam sposób, jak w przypadku pierwszej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn