Kotlety Wieprzowe Panierowane
Przepis panierowane kotlety wieprzowe mogą być wykonane w około 35 minut. Za 24,59 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 2982 kalorii, 496g białka, oraz 91g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Mieszanka mąki, tymianku, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kotlety Wieprzowe Panierowane, Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Kotlety Wieprzowe Panierowane.
Instrukcje
Umieść mąkę w płytkim naczyniu. W innym płytkim naczyniu ubij białka, sos Worcestershire, ocet i sos z ostrej papryki. W trzecim naczyniu połącz bułkę tartą, parmezan, tymianek, sól i paprykę. Kotlety schabowe posmarować mąką. Zanurz w mieszance jajecznej, a następnie posmaruj mieszanką miękiszu.
Umieść na talerzu; przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Umieść kotlety w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; kotlety spritz w sprayu o smaku masła.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-28 minut lub do momentu, gdy soki będą klarowne.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Ławka Sonoma Coast Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Bench Sonoma Coast Pinot Noir]()
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.