Kotlety wieprzowe Nadziewane Pesto z karmelizowaną cebulą

Kotlety wieprzowe Nadziewane Pesto z karmelizowaną cebulą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 2,62 zł za porcję. Mieszanka pesto buitoni®, papryka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Karmelizowaną Cebulą, Kotlety wieprzowe z gruszką i karmelizowaną cebulą, oraz Kotlety schabowe duszone w karmelizowanej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Każdy kotlet schabowy przeciąć poziomo trzy czwarte drogi przez mięso tworząc kieszeń, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Kotlety schabowe posmarować kminkiem, papryką i solą. Każdy kotlet schabowy napełnij 1 łyżką pesto; zabezpiecz drewnianymi kostkami.
Rozgrzać olej w średniej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować, ciągle mieszając, przez 5 minut.
Dodać kotlety schabowe; gotować przez 1 minutę z każdej strony, aż zbrązowieje.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piecz kotlety wieprzowe i cebulę przez 15 do 20 minut lub do czasu ugotowania wieprzowiny.
Usuń drewniane kilofy; wierzch z pozostałymi 3 łyżkami pesto.