Kotlety wieprzowe marynowane z salsą ziołową

Kotlety wieprzowe marynowane z salsą ziołową mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kotlety żeberka wieprzowego, rozmaryn, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Grilla, Kotlety Jagnięce Marynowane Ziołowo, oraz Kotlety jagnięce marynowane Lulu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij 1/4 szklanki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny, rozmarynem i dwiema trzecimi czosnku; doprawić pieprzem.
Dodać kotlety schabowe i obrócić do płaszcza.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Tymczasem w robocie kuchennym pulse pozostały czosnek z kaparami, musztardą i octem po prostu połączyć.
Dodać natkę pietruszki, bazylii i mięty i pulse posiekać.
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i pulsować tylko do połączenia.
Salsę przełożyć do miski, doprawić solą i pieprzem.
Z marynaty wyjąć wieprzowinę i doprawić solą. Grill na dużym ogniu, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 8 do 9 protokół.
Odstawić kotlety na 5 minut, następnie podawać z salsą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.