Kotlety Wieprzowe Marynowane Sojowo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych marynowanych sojowo. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 38g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, olej sezamowy, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Marynowane, Kotlety Wieprzowe Marynowane, oraz Riesling-Kotlety Wieprzowe Marynowane.
Instrukcje
Umieścić kotlety wieprzowe, sos sojowy, ocet i olej w dużej torbie ziplock; uszczelnić. Obróć torbę kilka razy, aby pokryć kotlety marynatą; przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Wyjąć kotlety wieprzowe z worka; wyrzucić nadmiar marynaty. Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu. Kotlety schabowe grillować, aż gotowane przez, obracając raz, o 3 1/2 protokół na stronę.
Kotlety schabowe przekładamy na półmisek, posypujemy kolendrą i szalotkami i podajemy.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.