Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi

Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe faszerowane fonty i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.

Instrukcje

1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
ProsciuttoProsciutto
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić kotlety i grona prażonych winogron na talerz-ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
2
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
3
Zdjąć z ognia; złożyć parmezan i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Wlać polentę do maślanego 9 przez 13-calowe płytkie naczynie do pieczenia i równomiernie rozprowadzić łopatką. Przykryć i schłodzić kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Pokrój polentę na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek i przenieś do gorącego grilla. Grillować po obu stronach na złoty kolor.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

6ziele angielskieziele angielskie4kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4gałązkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji85papryka habaneroplastry (o fontinieplastry (o fontinie454papryka habaneroCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczkiCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4trochę posiekanej cukiniiFresh cracked black pepperFresh cracked black pepper85papryka habaneroplastry (o prosciuttoplastry (o prosciutto591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu4gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa4Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, schłodzonemasło niesolone, schłodzone2Średnia żółta cebula, posiekanaDodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)2Średnia żółta cebula, posiekanaDodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepolenta / żółta mąka kukurydzianapolenta / żółta mąka kukurydziana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn