Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi

Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe faszerowane fonty i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.

Instrukcje

1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
ProsciuttoProsciutto
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić kotlety i grona prażonych winogron na talerz-ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
3
Zdjąć z ognia; złożyć parmezan i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Wlać polentę do maślanego 9 przez 13-calowe płytkie naczynie do pieczenia i równomiernie rozprowadzić łopatką. Przykryć i schłodzić kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Pokrój polentę na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek i przenieś do gorącego grilla. Grillować po obu stronach na złoty kolor.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Składniki

6ziele angielskieziele angielskie4kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4gałązkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry (o fontinieplastry (o fontinie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.California czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczkiCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiFresh cracked black pepperFresh cracked black pepper851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry (o prosciuttoplastry (o prosciutto591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, schłodzonemasło niesolone, schłodzone2Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepolenta / żółta mąka kukurydzianapolenta / żółta mąka kukurydziana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn