Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe faszerowane fonty i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1452 kalorie. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fontinę, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane fontinanem i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi, Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.
Instrukcje
1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Kotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Kotlety Wieprzowe
Prosciutto
Ser Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki, Obrane
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić kotlety i grona prażonych winogron na talerz-ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, Obrane
1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.