Kotlety wieprzowe au Poivre

Kotlety wieprzowe au Poivre
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli 50 centów za porcję spada w budżecie, kotlety wieprzowe au Poivre może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, kotlety wieprzowe, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Au Poivre, Kotlety Jagnięce Au Poivre, oraz Wieprzowina au poivre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu, delikatnie uderzając raz lub dwa razy ciężką patelnią. Kotlety osuszyć i posypać obie strony równomiernie solą i pieprzem, naciskając, aby pomóc im przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować 2 kotlety, obracając się raz, aż rumiane i po prostu gotowane przez, 4 do 6 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieść na talerz i wytrzeć patelnię. Pozostałe 2 kotlety ugotować w pozostałej łyżce oleju w ten sam sposób, przenosząc na talerz. (Nie wycierać patelni po drugiej partii.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj Sherry na patelni i gotować, skrobanie się żadnych brązowych bitów, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać śmietanę i wszelkie soki mięsne zgromadzone na talerzu, a następnie gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 2 minut. Doprawić sosem solą i podawać na kotletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SOSSOS
MięsoMięso
SólSól

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn