Kotlety Sweet ' N ' Sour
Kotlety Sweet ' N ' Sour to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 13g tłuszczu i w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kotlety z schabu wieprzowego, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety słodko-kwaśne, Kotlety wieprzowe Sweet 'N' Sour, oraz Kotlety Wieprzowe Sweet 'N' Sour dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małym rondelku na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, masło i sól. W małej misce wymieszaj sok ananasowy, ocet, sos sojowy, Worcestershire i płynny dym w razie potrzeby. Stopniowo dodawaj do mieszanki cukru. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Wlej sodę do dużej zamykanej plastikowej torby.
Dodaj 1/2 szklanki sosu; dodaj kotlety. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Wstaw do lodówki na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostały sos.
Wyrzucić marynatę. Grilluj kotlety pod przykryciem na gorącym ogniu przez 10-15 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą klarowne lub temperatura wewnętrzna osiągnie 160°.
Podgrzej zarezerwowany sos i podawaj na kotletach.