Kotlety Sweet ' N ' Sour

Kotlety Sweet ' N ' Sour
Kotlety Sweet ' N ' Sour to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 13g tłuszczu i w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kotlety z schabu wieprzowego, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety słodko-kwaśne, Kotlety wieprzowe Sweet 'N' Sour, oraz Kotlety Wieprzowe Sweet 'N' Sour dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małym rondelku na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, masło i sól. W małej misce wymieszaj sok ananasowy, ocet, sos sojowy, Worcestershire i płynny dym w razie potrzeby. Stopniowo dodawaj do mieszanki cukru. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej sodę do dużej zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj 1/2 szklanki sosu; dodaj kotlety. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Wstaw do lodówki na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Wyrzucić marynatę. Grilluj kotlety pod przykryciem na gorącym ogniu przez 10-15 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą klarowne lub temperatura wewnętrzna osiągnie 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podgrzej zarezerwowany sos i podawaj na kotletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn