Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu
Kotlety wieprzowe w skórce parmezanu zajmują około 27 minut od początku do końca. To danie główne ma 817 kalorii, 71g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Za $5.26 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 145 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 93%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu, Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu, oraz Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Ubij jajka na talerzu do ciasta, aby zmiksować.
Umieść bułkę tartą na innym talerzu do ciasta.
Umieść ser na trzecim talerzu do ciasta.
Kotlety wieprzowe obficie posyp solą i pieprzem. Kotlety całkowicie posmaruj serem, poklepując, aby przylegały. Zanurz kotlety w jajkach, a następnie całkowicie posmaruj bułką tartą, poklepując, aby się przylgnęły.
Podgrzej 3 łyżki oleju na bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
W razie potrzeby dodaj kotlety wieprzowe partiami i gotuj na złoty kolor, a środek osiągnie 150 stopni, około 6 minut z każdej strony.
Przełóż kotlety na talerze i podawaj z ćwiartkami cytryny.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to moje najlepsze typy kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.