Kotlety Schabowe Polane Bourbonem
Kotlety schabowe polane bourbonem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 378 kalorii, 36g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką sól, Burbon, mocno brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bourbon Glazurowany Kotlet Schabowy, Bourbon Glazed Schab # SundaySupper, oraz Kotlety Wieprzowe Polane Czosnkowo-Bourbon.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodać kotlety wieprzowe. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając raz.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Wieprzowina z grilla, przykryta pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350 do 40
około 10 do 12 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 160, obracając raz.
W małym rondlu zagotować marynatę i gotować, od czasu do czasu mieszając, 2 minuty.
Przed podaniem zalać kotletami.