Kotlety Schabowe Pieczone
Pieczone kotlety wieprzowe wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, chili w proszku, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Pieczone, Pieczone Kotlety Schabowe, oraz Kotlety schabowe pieczone z sosem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć ketchup, woda, ocet, sos Worcestershire, brązowy cukier, sól, papryka, chili w proszku i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Odstawić połowę sosu.
Obie strony kotletów posmarować sosem.
Umieść kotlety na stojaku na patelnię do pieczenia. Broil około 4 cali od ciepła przez 4 minut z każdej strony.
Posmaruj sosem. Kontynuuj pieczenie, obracanie i fastrygowanie co 3 do 4 minut, aż soki będą jasne.
Podawać z sosem reserved.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.