Kotlety Miodowo-Musztardowe
Kotlety miodowo-musztardowe wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konfitur morelowych, sól i pieprz, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Z Kurczaka Z Miodem Musztardowym, Kotlety z indyka miodowo-musztardowego i ziemniaki, oraz Kotlety Jagnięce Z Miodem I Musztardą Z Czatami Dla Dzieci.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyłożyć blachę do pieczenia za pomocą stojaka z drutu.
Rozgrzać piekarnik do 275 stopni F.
Trim tłuszczu z kotletów i kanapki każdy kotlet między 2 kawałki woskowanego papieru lub plastiku. Funt kotlety do 1/8 cala grubości i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
W płytkim naczyniu połączyć musztardę, miód i ocet.
Dodać kotlety i obrócić do płaszcza w lepkim sosie. Na talerzu połączyć bułkę tartą z tymiankiem i skórką z cytryny. Naciśnij kotlety w okruchy do płaszcza równomiernie.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni, na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować kotlety, aż chrupiące, 3 do 4 protokół z każdej strony. Ułóż kotlety na blasze do pieczenia ze stojakiem i włóż do piekarnika, aby były chrupiące. Na patelni, na małym ogniu, dodać masło i stopić.
Ubić mąkę i gotować przez 1 minutę. Wymieszać konfitury, następnie ubić wywar. Gotować przez kilka minut, aby zagęścić i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Kotlety przełożyć z piekarnika na półmisek i przed podaniem polać sosem słodko-słonym.