Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kiełbasa owinięte kotlety jagnięce z masłem Tapanade spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 258 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotki, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Masłem Pomarańczowym, Kotlety jagnięce z masłem cytrynowym, tymiankowym i musztardowym, oraz Grillowane kotlety jagnięce z azjatyckim sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać kotlety; sear tylko do brązowego, o 1 minutę na stronie.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek; smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Dodać kminek; wymieszać 30 sekund.
Przełożyć do średniej miski i ostudzić.
Wymieszać mieloną jagnięcinę, wieprzowinę, jajko, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, brandy i Maderę na szalotkę. Podzielić mieszaninę mięsa na 4 równe porcje. Nacisnąć każdą porcję mieszanki mięsa wokół każdego kotleta jagnięcego, całkowicie pokrywając mięso i naciskając, aby przylegać, pozostawiając odsłonięte kości. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Ułożyć kotlety jagnięce na prześcieradle. Piecz, aż termometr włożony do środka kotletów rejestruje 125 ° F do 130 ° F dla średnio rzadkich, około 20 minut.
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 Podwójny kotlet. Na wierzchu po 2 plastry masła Tapenade.