Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym

Kotlety jagnięce zawinięte w kiełbasę z masłem Tapanadowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kiełbasa owinięte kotlety jagnięce z masłem Tapanade spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 258 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotki, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Masłem Pomarańczowym, Kotlety jagnięce z masłem cytrynowym, tymiankowym i musztardowym, oraz Grillowane kotlety jagnięce z azjatyckim sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać kotlety; sear tylko do brązowego, o 1 minutę na stronie.
4
Przełożyć na talerz i ostudzić.
5
Roztopić masło w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać szalotki i czosnek; smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodać kminek; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
8
Przełożyć do średniej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Wymieszać mieloną jagnięcinę, wieprzowinę, jajko, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, brandy i Maderę na szalotkę. Podzielić mieszaninę mięsa na 4 równe porcje. Nacisnąć każdą porcję mieszanki mięsa wokół każdego kotleta jagnięcego, całkowicie pokrywając mięso i naciskając, aby przylegać, pozostawiając odsłonięte kości. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
MaderaMadera
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Ułożyć kotlety jagnięce na prześcieradle. Piecz, aż termometr włożony do środka kotletów rejestruje 125 ° F do 130 ° F dla średnio rzadkich, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
12
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 Podwójny kotlet. Na wierzchu po 2 plastry masła Tapenade.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn