Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem

Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Rozmaryn i czosnek kotlety jagnięce może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 43g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 8,74 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, rozmaryn, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Jagnięce Czosnkowo-Rozmarynowe, Kotlety Jagnięce Czosnkowo-Rozmarynowe, oraz Kotlety Jagnięce Rozmarynowo-Czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w procesorze; mieszaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Kotlety posmarować mieszanką czosnkową. Ułóż kotlety w jednej warstwie na blasze do pieczenia. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Podgrzej brojlery. Oglądając uważnie, jagnięcina broil 4 do 5 cali od źródła ciepła, aż gotowane do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Przenieść 3 kotlety do każdego talerza i służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn