Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli 1,51 zł za porcję spada w budżecie, kotlety jagnięce z Rodzynkowo-migdałowym kuskusem mogą być świetne bezmleczne przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kotlety jagnięce, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pięcioramienne kotlety jagnięce z cytrusowo-Rodzynkowym kuskusem, Kotlety jagnięce z oliwkowym kuskusem, oraz Kotlety jagnięce z Herbatnym jogurtem na kuskusie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, rodzynki i 1/2 łyżeczki soli w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj kuskus na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
5
Połączyć pozostałe 1/2 łyżeczki soli, kminek, kolendra i pieprz. Mieszankę przypraw Rub równomiernie na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pieprz
Kminek
Jagnięcina
Sól
Sucha Przyprawa Rub
6
Jagnięcinę ułożyć na patelni wyłożonej folią aluminiową. Jagnięcina Broil 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Jagnięcina
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj migdały na patelnię; gotować 3 protokół lub do lekko tosty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Do kuskusu dodać migdały i natkę pietruszki; wymieszać do połączenia.