Kotlety jagnięce z miodem tymiankowym i białą fasolą

Kotlety jagnięce z miodem tymiankowym i białą fasolą
Kotlety jagnięce z miodem tymiankowym i białą fasolą to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 29g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz pietruszkę, wino, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z miodem tymiankowym i białą fasolą, Kotlety jagnięce pieczone z białą fasolą i szpinakiem, oraz Dobre Kotlety Jagnięce Tymiankowe.

Instrukcje

1
W małym garnku na małym ogniu, połączyć miód i tymianek i doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu. Miód ugotować powoli i powoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Przechowywać na małym wolnym ogniu przez 30 minut, a następnie przecedzić i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W międzyczasie rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połącz czosnek w proszku, grzywny zioło i pietruszkę w misce i wymieszać, aby połączyć. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Natrzeć z zewnątrz jagnięcinę z przyprawami i umieścić na bardzo gorącym grillu, tłuszczu stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niech jagnięcina siedzieć tylko 1 minutę lub do słoniny tłuszczu trochę, obrócić i gotować z drugiej strony przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Przełożyć jagnięcinę na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed krojeniem kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Na średniej patelni saute, na średnim ogniu, gotować boczek, aż większość tłuszczu została ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać marchew i szczyptę soli. Kiedy marchew po prostu zacząć mięknąć, dodać cebulę i wymieszać dobrze wymieszać. Nadal gotować przez około 5 minut, a następnie dodać seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wlać wino i bulion do patelni. Gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu zniknie. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać fasolę i wrzucić często do ogrzewania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać masło i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Na każdym talerzu zrobić łóżko z fasoli, a następnie 2 kotlety jagnięce na wierzchu i skropić jagnięcinę ciepłą mieszaniną miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn