Kotlety jagnięce z kminkiem, miodem i miętą marynowane
Kminek, miód i kotlety jagnięce marynowane w mięcie to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 61 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, soli, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kotlety jagnięce z miętą i kminkiem, Kotlety jagnięce miodowo-miętowe z izraelskim kuskusem i sałatką z groszku, oraz Kotlety Z Kminkiem Z Grilla Z Polędwicy Jagnięcej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Umieścić jagnięcinę w jednej warstwie w płytkim naczyniu; mieszankę przypraw rub równomiernie po obu stronach jagnięciny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Umieścić jagnięcinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.