Kotlety jagnięce z grilla czosnkowego Pat
Potrzebujesz jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kotlety jagnięce z grilla czosnkowego Pat mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 995 kalorii, 36g białka, oraz 93g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $6.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, liście pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza deserowa malinowa Brie z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z pieczonym czosnkiem, Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i polewą miodową, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Łopatką Z Marynatą Czosnkowo-Rozmarynową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odetnij wierzch z główki czosnku.
Skrop około 1 łyżką oliwy z oliwek, dopraw solą i pieprzem do smaku i zawiń w folię aluminiową. Piecz w piekarniku przez 30 minut, następnie wyjmij i ostudź.
Po ostygnięciu wyciśnij Prażone ząbki czosnku ze skóry do małej miski.
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek, płatki czerwonej papryki i świeże zioła. W razie potrzeby dostosuj przyprawę solą i pieprzem.
Dobrze wymieszaj, aby zrobić pastę.
Dopraw ruszty jagnięce solą i pieprzem, a następnie równomiernie wetrzyj mieszankę czosnkowo-ziołową w mięso.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. (zobacz notatkę Cooka)
Grilluj ruszty jagnięce stroną mięsną do dołu przez około 3 minuty z pierwszej strony. Obróć, a następnie pozwól drugiej stronie grillować łącznie przez 5 minut, aby uzyskać średnio wysmażone wysmażenie. Gotuj nieco dłużej na średnim poziomie. (zobacz notatkę Cooka)
Przenieś jagnięcinę z grilla na półmisek i namiotuj stojaki folią.
Odstaw je na 10 minut przed pokrojeniem między każde żebro, aby oddzielić kotlety.