Kotlety Jagnięce Morelowe
Kotlety jagnięce z moreli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać kotlety jagnięce, pieprz, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Kotlety Jagnięce Morelowe, Kotlety Jagnięce Morelowe, oraz Kotlety jagnięce z sosem morelowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; odstawić.
Połączyć sól, cynamon i pieprz, i posypać obu stronach jagnięciny.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij patelnię z ognia; dodaj mieszaninę moreli, obracając jagnięcinę do płaszcza.
Na każdym z 4 talerzy ułożyć 2 kotlety; pozostałą mieszankę moreli równomiernie rozłożyć na kotlety.