Kotlety estragonowe z grzybami

Kotlety estragonowe z grzybami
Kotlety estragonowe z grzybami mogą być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 25,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 495g białka, 94g tłuszczu i w sumie 2964 kalorii. Mieszanka kotletów z schabu wieprzowego, bulionu z kurczaka, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Risotto Freekeh z grzybami i estragonem, Spaghetti Z Grzybami, Szparagami I Estragonem, oraz Kotlety wieprzowe pomarańczowe z estragonem.

Instrukcje

1
Posyp kotlety wieprzowe pieprzem. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj kotlety W 1-1 / 2 łyżeczkach masła przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Odstaw mięso na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Usuń i utrzymuj ciepło.
4
Na tej samej patelni smaż grzyby na pozostałym maśle przez 3-5 minut lub do prawie miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować zarumienione kawałki. Dodaj estragon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-10 minut lub do momentu, gdy płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Podawać z kotletami wieprzowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn