Kotlety estragonowe z grzybami
Kotlety estragonowe z grzybami mogą być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 25,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 495g białka, 94g tłuszczu i w sumie 2964 kalorii. Mieszanka kotletów z schabu wieprzowego, bulionu z kurczaka, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Risotto Freekeh z grzybami i estragonem, Spaghetti Z Grzybami, Szparagami I Estragonem, oraz Kotlety wieprzowe pomarańczowe z estragonem.
Instrukcje
Posyp kotlety wieprzowe pieprzem. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj kotlety W 1-1 / 2 łyżeczkach masła przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Odstaw mięso na 5 minut przed podaniem.
Na tej samej patelni smaż grzyby na pozostałym maśle przez 3-5 minut lub do prawie miękkości.
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować zarumienione kawałki. Dodaj estragon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-10 minut lub do momentu, gdy płyn zmniejszy się o połowę.
Podawać z kotletami wieprzowymi.