Kotlety cielęce z Prosciutto

Kotlety cielęce z Prosciutto może być tylko głównym daniem szukasz. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bułki tartej, masło, kotlety cielęce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety cielęce z sosem pomidorowym Prosciutto, Patelnia smażone żeberka cielęce z Prosciutto i Fontiną, oraz Eskalopki cielęce owinięte prosciutto, szałwią i cytryną (saltimbocca).
Instrukcje
Każdy kotlet doprawiamy solą i pieprzem. Każdy posiekać najpierw w mące, potem w jajku, a następnie w bułce tartej. Upewnij się, aby dokładnie pokryć na każdym etapie. W dużej patelni saute ciepła oliwy z oliwek i masła miejsce panierowane kotlety na patelni i brązowy po obu stronach. Gdy kotlety będą złotobrązowe, wyjmij na talerz i umieść plasterek prosciutto di Parma na każdym gorącym kotle.
Posypać lekko Parmigiano-Reggiano i podawać natychmiast.