Kotlety cielęce z pieczoną szalotką, rukolą i miękką polentą
Kotlety cielęce z pieczoną szalotką, rukolą i miękkim Polentanem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, ocet balsamiczny, grube kotlety cielęce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety cielęce pieczone na patelni z rukolą, Kremowa Polenta z kurczakiem, karmelizowana szalotka, rukola, oraz Kotlety cielęce z szałwią i kremową polentą z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 3/4 szklanki oleju i soku z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać tymianek, sól i pieprz w innej małej misce. Mieszankę tymianku natrzeć na kotlety cielęce; umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia.