Kotlety Cielęce Po Umbryjsku
Kotlety cielęce w stylu umbryjskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 45g białka, 59G tłuszczu i w sumie 730 kalorii. Za 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. 9 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś grube kotlety z żeberka cielęcego, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety Cielęce Po Umbryjsku, Kotlety Cielęce Z Szałwii, oraz Francuskie Kotlety Cielęce.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Do miski robota kuchennego włożyć bazylię, olej, miętę, majeranek, ocet, pastę sardelową, rozmaryn, sól, pieprz, czosnek, sok z cytryny i cebulę. Mieszaj, aż będzie masywny.
Pozostaw mieszaninę na 20 minut.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Posyp kotlety solą i pieprzem. Gotuj do średnio wysmażonego, 10 do 12 minut, obracając kotlety w połowie czasu gotowania.
Odstaw kotlety na 5 minut.
Nałóż dressing na kotlety i podawaj.