Kotlety Cielęce Pizzaiolo
Kotlety cielęce Pizzaiolo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, sól, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety Cielęce Z Szałwii, Kotlety Cielęce Francuskie, oraz Kotlety Cielęce Balsamico dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do 500 stopni F. W rondlu 2 do 3 quart, rozgrzej 4 łyżki oleju do palenia.
Dodaj cebulę i oregano i gotować 7 do 9 protokół, aż cebula jest miękka i światło złoty brąz.
Dodać podstawowy sos pomidorowy i 1/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, gotować na wolnym ogniu 10 minut, i odstawić tuż off palnika, aby utrzymać ciepło. Doprawić kotlety cielęce solą i pieprzem, podsmażyć w pozostałych 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż lekko się zarumienią. Obrócić i gotować z drugiej strony do pożądanej doneness, o 7 do 9 minut dla średnio rzadkie. Łyżka 3 do 4 łyżek ciepłego sosu pomidorowego na każdym kotle, pozostawiając kość odsłoniętą. Mozzarellę zetrzeć na najszerszej części tarki do sera i posypać kotletami.
Umieść arkusz cookie z kotletami pod brojlerem ponownie i gotować, aż ser będzie bulgotanie i złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Wyjąć z brojlerów na talerz, oderwać liście bazylii i posypać kotletami, i podawać natychmiast.
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje jeden tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.